Villa Club Royal Aquitaine Madame Vacances 10 p
Geef uw mening

Villa Club Royal Aquitaine Madame Vacances 10 p

Villa's met zwembad aan de Atlantische oceaan. Omringd door dennenbossen, gelegen in de Golf van Moliets en nabij witte zandstranden. De vrijstaande of geschakelde villa's zijn gebouwd in Californische stijl met veel

wit hout aan de buitenkant. Iedere villa beschikt over een zwembad van 7 bij 4 meter of van 10 bij 5 meter. Moliets is bekend om haar prachtige golfbaan aan zee. Tevens kunt u er heerlijk wandelen over de gezellige promenade langs de zee, de diverse boetieks, restaurants en cafés bezoeken. In de omgeving mooie, witte zandstranden, uitgestrekte bossen met fiets-en wandelpaden en veel activiteiten voor alle leeftijden. Het park bestaat uit diverse villa's allemaal gebouwd in Amerikaanse stijl en gelegen in een prachtige omgeving. Tevens kunt u gebruik makan van de tuinen, het grote zwembad en speeltuin van het nabij gelegen Hotel du Golf.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Frankrijk vakantie aanbiedingen voor in Moliets Et Maa, Aquitaine, Frankrijk. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Villa's met zwembad aan de Atlantische oceaan. Omringd door dennenbossen, gelegen in de Golf van Moliets en nabij witte zandstranden. De vrijstaande of geschakelde villa's zijn gebouwd in Californische stijl met veel wit hout aan de buitenkant. Iedere villa beschikt over een zwembad van 7 bij 4 meter of van 10 bij 5 meter. Moliets is bekend om haar prachtige golfbaan aan zee. Tevens kunt u er heerlijk wandelen over de gezellige promenade langs de zee, de diverse boetieks, restaurants en cafés bezoeken. In de omgeving mooie, witte zandstranden, uitgestrekte bossen met fiets-en wandelpaden en veel activiteiten voor alle leeftijden. Het park bestaat uit diverse villa's allemaal gebouwd in Amerikaanse stijl en gelegen in een prachtige omgeving. Tevens kunt u gebruik makan van de tuinen, het grote zwembad en speeltuin van het nabij gelegen Hotel du Golf.
Uw zomervakantie in Villa Club Royal Aquitaine Madame Vacances 10 P, Bron:
Uw Frankrijk vakantie in Villa Club Royal Aquitaine Madame Vacances 10 P (Bron: bungalownet)
  • Villa Club Royal Aquitaine Madame Vacances 10 P
  • Villa Club Royal Aquitaine Madame Vacances 10 P