Camping KERVEL
Geef uw mening

Camping KERVEL

LocatieCamping Kervel is een mooie familiecamping die 3 km ten westen van het dorp Plonevez-Porzay ligt, 35 km ten zuiden van de grote havenstad Brest. Dit gebied, de Finistère, vormt het westelijke

uiteinde van het Europese vasteland en staat bekend om zijn ruige natuur en prachtige kuststreek. Afwisselend vindt u hier brede zandstranden en ruige rotspartijen. Vanaf deze 4 sterrencamping wandelt u 800 m om aan de Baai van Douarnenez aan te komen, waar de gelijknamige plaats één van de grotere, typische Bretonse vissershavens is in de Finistère. Aan deze baai ligt het brede zandstand van Kervel, een fijn strand dat geleidelijk afloopt. Op Camping Kervel bewoont u één van de recente mobilhomes en maakt u gebruik van de uitgebreide en in ruime mate aanwezig zijnde faciliteiten.Uw woning Type A: 28 m². Woonkamer met zithoek (tevens 2 pers. slaapbank). Keuken met 3 kookplaten, magnetron en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Terras met tuinset.Extra'sReceptie, verwarmd zwembad (half mei-half september) met waterglijbaan, kinderbad en ligstoelen. Campingwinkel, bar en restaurant met snacks (01.06 - 01.09). Tv-zaal, tafeltennis, kinderspeelzaal, kinderclub, jongerenclub (juli/augustus). Multi-sportveld. Gezamenlijke wasmachines, speeltoestellen. Overdekt zwembad (01/04-30/09)!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Frankrijk vakantie aanbiedingen voor in Plonevez Porzay, Bretagne, Frankrijk. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
LocatieCamping Kervel is een mooie familiecamping die 3 km ten westen van het dorp Plonevez-Porzay ligt, 35 km ten zuiden van de grote havenstad Brest. Dit gebied, de Finistère, vormt het westelijke uiteinde van het Europese vasteland en staat bekend om zijn ruige natuur en prachtige kuststreek. Afwisselend vindt u hier brede zandstranden en ruige rotspartijen. Vanaf deze 4 sterrencamping wandelt u 800 m om aan de Baai van Douarnenez aan te komen, waar de gelijknamige plaats één van de grotere, typische Bretonse vissershavens is in de Finistère. Aan deze baai ligt het brede zandstand van Kervel, een fijn strand dat geleidelijk afloopt. Op Camping Kervel bewoont u één van de recente mobilhomes en maakt u gebruik van de uitgebreide en in ruime mate aanwezig zijnde faciliteiten.Uw woning Type A: 28 m². Woonkamer met zithoek (tevens 2 pers. slaapbank). Keuken met 3 kookplaten, magnetron en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Terras met tuinset.Extra'sReceptie, verwarmd zwembad (half mei-half september) met waterglijbaan, kinderbad en ligstoelen. Campingwinkel, bar en restaurant met snacks (01.06 - 01.09). Tv-zaal, tafeltennis, kinderspeelzaal, kinderclub, jongerenclub (juli/augustus). Multi-sportveld. Gezamenlijke wasmachines, speeltoestellen. Overdekt zwembad (01/04-30/09)!
Uw zomervakantie in Camping KERVEL, Bron:
Uw Frankrijk vakantie in Camping KERVEL (Bron: happyhomenl)
  • Camping KERVEL