Camping Château de Galinée
Geef uw mening

Camping Château de Galinée

In een 14 ha groot bos tussen Cap Fréhel en Saint-Malo en op circa 4 km van prachtige stranden en grillige rotsformaties treft u deze viersterren camping aan. Hier kunt u genieten

van de charme van het kasteel en het comfort van diverse voorzieningen. Zo heeft deze camping heerlijke zwembaden, waarvan twee grote met één glijbaan, een bubbelbad en een stroomversnelling. In de campingwinkel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Heeft u een keer geen zin om te koken dan bieden de afhaalmaaltijden uitkomst, welke ook in de bar of naast het kasteel genuttigd kunnen worden. U vindt op deze camping een kinderboerderij en twee meertjes waarin u kunt vissen. Kortom: een echte familiecamping die wij u van harte aan kunnen bevelen!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Camping Château De Galinée in Saint Cast Le Guildo, Frankrijk

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectnlZie site aanbieder€ 315,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
In een 14 ha groot bos tussen Cap Fréhel en Saint-Malo en op circa 4 km van prachtige stranden en grillige rotsformaties treft u deze viersterren camping aan. Hier kunt u genieten van de charme van het kasteel en het comfort van diverse voorzieningen. Zo heeft deze camping heerlijke zwembaden, waarvan twee grote met één glijbaan, een bubbelbad en een stroomversnelling. In de campingwinkel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Heeft u een keer geen zin om te koken dan bieden de afhaalmaaltijden uitkomst, welke ook in de bar of naast het kasteel genuttigd kunnen worden. U vindt op deze camping een kinderboerderij en twee meertjes waarin u kunt vissen. Kortom: een echte familiecamping die wij u van harte aan kunnen bevelen!
 Lees meer bij Vacanceselectnl