Camping (46)
Villa (2)
Hotel (1)
Regio's
Centre (49)

Over Centre

Regio Centre is ideaal voor een heerlijke rust vakantie in het prachtige landschap. Hier kunt u heerlijk bijkomen. Vooral populair zijn fietsvakanties langs de kastelen van de Loire. Om voor u de ideale vakantie te vinden in de regio Centre geven wij u een overzicht van de beste aanbiedingen die voldoen aan uw vakantie wensen. Wilt u liever verblijven in een hotel, camping of villa? Selecteer uw wensen. Wanneer u de ideale vakantie gevonden heeft in het overzicht wordt u doorverwezen naar de juiste aanbieder waar u direct uw vakantie kunt boeken.

Kenmerkend voor de regio Centre

De regio Centre is gelegen in midden Frankrijk. Deze regio is nog niet bekend bij vele vakantiegangers maar is zeker net zo mooi en ideaal als vakantiebestemming. Het voordeel hiervan is dat u de echte Franse sfeer proeven. Ontdek de campagne in het groene hart van Frankrijk. Of ga voor een fietsvakantie langs de kastelen aan de oevers van de Loire. Het middeleeuwse karakter van deze Franse regio zal u verrassen!

Landschap

Meren, rivieren, weilanden en bossen is een beknopte omschrijving over het landschap van de regio. Deze regio is ideaal voor te kanoën en te kajakken. Of ontdek vanaf het water de toeristische rijkdommen. In het gehele landschap zijn vele authentieke boerderijen en middeleeuwse kastelen gelegen. Vele Nederlanders hebben deze regio ontdekt als ideale fiets vakantie bestemming door de vele routes langs de Loire.

Activiteiten

De vallei van Loire is een bezoek waard door de ongerepte natuur, het staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Deze regio is uitermate geschikt voor actievelingen. U kunt er heerlijke wandelingen en fietstochten maken. De routes zijn altijd verrassend door de vele boerderijen, kastelen, molens en dorpjes met Romaanse kerken.

Lees meer

Atlas toppers in Centre

Hotel Les Portes De Sologne

Hotel Les Portes De Sologne

Centre Loiret Ardon

Rustig gelegen vakantieparkje, vlak aan een 18-holes golfbaan. Er is een verwarmd zwembad en een wellnesscentrum. De nabijgelegen golfbaan is één van de grote aantrekkingspunten van dit vakantieparkje niet ver van de

rivier de Loire.
Er zijn a...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen
Villa DES PARFUMS

Villa DES PARFUMS

Centre Loir-et-Cher Lignieres


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen
Camping La Grenouillère

Camping La Grenouillère

Centre Loir-et-Cher Suèvres


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen
Villa Roche

Villa Roche

Centre Indre-et-Loire Ferrière-Larçon


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen