Camping (11)
Hotel (6)
Villa (3)
Appartement (2)
Studio (2)
Regio's
Elzas (24)

Over Elzas

Wij heten u hartelijk welkom op Frankrijk vakantie Atlas. Zoekt u een vakantie in de prachtige regio Elzas dat voldoet aan uw wensen? Dan bent u hier op het juiste adres. Wilt u liever verblijven op een familiecamping of gaat uw voorkeur uit naar een luxe villa? Maak dan uw wensen bekend door de juiste accommodatietype, plaats en reisdatum te selecteren. Frankrijk Vakantie Atlas geeft u een overzicht van reisorganisaties die de goedkoopste vakanties aanbieden. U wordt naar de juiste reisorganisatie doorverwezen wanneer u uw ideale vakantie gevonden heeft, zodat u direct uw vakantie kunt boeken.

Kenmerken voor de regio Elzas
Sterke tradities, rijk verleden, schitterende landschappen, ver weg maar toch dichtbij, cultuur en geschiedenis, dit alles is de regio Elzas! Wanneer u geen kennis heeft van de Franse taal dan kunt u zich in deze regio nog altijd redden met de Duitse taal. De Elzas heeft zeer veel keuze als het gaat over het boeken van een vakantie. Vele campings & vakantiehuizen staan voor u ter beschikking en kunt u hieronder vinden en boeken. Ook hotels zijn in de Elzas volop te vinden en ideaal voor een autovakantie. Zelfs wintersport vakanties zijn mogelijk in deze regio!

Landschap

Laat u betoveren door de schitterende natuur in Parc des Ballons des Voges. Geniet van de beboste hellingen, valleien van de Vogezen, frisse dennenbossen en talloze meren.
Het park kunt u zowel verkennen door een wandeling te maken of door te mountainbiken. Wanneer u een echte liefhebber bent van flora en fauna dan raden wij het natuurreservaat Petite Camargue aan. Dit reservaat beschikt over tientallen boomsoorten, duizenden plantensoorten, vele trekvogels en nog veel meer.

Steden

De romantische stad Strasbourg is de hoofdstad van de regio Elzas. Ontdek de culinaire gastronomie en de vele monumenten. Proef de streekproducten kwarktaart, appeltaart en kaas in de vele streekrestaurants. De middeleeuwses stad Colmar, oftewel 'klein VenetiŽ', staat bekend om zijn vele kanalen, indrukwekkende vakwerkhuizen en de fleurige bloemen.

Activiteiten

In deze regio is het mogelijk om alle sporten te beoefenen. Wandelen, paardrijden, mountainbiken, kanovaren, golven, kajakken, bergbeklimmen en nog veel meer. In de steden kunt u verschillende musea bezoeken of naar het theater. Geniet van al het culinaire goeds dat de Elzas te bieden heeft en volg de wijnroute.