Mooslargue Type studio 3 pers.
Geef uw mening

Mooslargue Type studio 3 pers.

Op 200 meter van de internationale golfbaan La Largue (9 en 18 holes) bevindt zich het vakantiedomein Odalys Résidence Le Royal. Deze résidence doet zijn naam echt eer aan. Het is

gelegen in het zuiden van de Elzas, tegen de Jura aan op een prachtig rustig domein midden in de bosrijke natuur. De zeer nette appartementen zijn verdeeld over 2 gebouwen met ieder 3 verdiepingen (2 liften aanwezig). Naast de golfbaan is er een gratis overdekt verwarmd zwembad aanwezig, een fitness en een sauna (niet gratis). Tevens is er aanwezig een internet punt (niet gratis) en een wasserette. Voor de kinderen van 4 tot 11 jaar wordt er, in de maanden juli en augustus, gratis verschillende animatie aangeboden. Tegen betaling kunt u extra reserveren voor huur TV, een babykit, een badkamerpakket en de eindschoonmaak. Dit dient u verder ter plaatse af te handelen. Het bedlinnen is bij de prijs inbegrepen. Een huisdier wordt, mits gereserveerd, in bezit van een geldig vaccinatiebewijs, getatoeëerd of gechipt, tegen betaling toegestaan. De dichtstbijzijnde winkels en supermarkt bevinden zich op 8 km afstand in de plaats Ferrette. Voor de gasten van Odalys Résidence Le Royal zijn er speciale tarieven voor het golfterrein.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Mooslargue Type Studio 3 Pers. in Mooslargue, Frankrijk

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
BungalownetZie site aanbieder€ 250,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Op 200 meter van de internationale golfbaan La Largue (9 en 18 holes) bevindt zich het vakantiedomein Odalys Résidence Le Royal. Deze résidence doet zijn naam echt eer aan. Het is gelegen in het zuiden van de Elzas, tegen de Jura aan op een prachtig rustig domein midden in de bosrijke natuur. De zeer nette appartementen zijn verdeeld over 2 gebouwen met ieder 3 verdiepingen (2 liften aanwezig). Naast de golfbaan is er een gratis overdekt verwarmd zwembad aanwezig, een fitness en een sauna (niet gratis). Tevens is er aanwezig een internet punt (niet gratis) en een wasserette. Voor de kinderen van 4 tot 11 jaar wordt er, in de maanden juli en augustus, gratis verschillende animatie aangeboden. Tegen betaling kunt u extra reserveren voor huur TV, een babykit, een badkamerpakket en de eindschoonmaak. Dit dient u verder ter plaatse af te handelen. Het bedlinnen is bij de prijs inbegrepen. Een huisdier wordt, mits gereserveerd, in bezit van een geldig vaccinatiebewijs, getatoeëerd of gechipt, tegen betaling toegestaan. De dichtstbijzijnde winkels en supermarkt bevinden zich op 8 km afstand in de plaats Ferrette. Voor de gasten van Odalys Résidence Le Royal zijn er speciale tarieven voor het golfterrein.
 Lees meer bij Bungalownet
Uw zomervakantie in Mooslargue Type Studio 3 Pers., Bron:
Uw Frankrijk vakantie in Mooslargue Type Studio 3 Pers. (Bron: bungalownet)
  • Mooslargue Type Studio 3 Pers.