Camping LE GRAND LAC
Geef uw mening

Camping LE GRAND LAC

LocatieCamping Le Grand Lac ligt in een bos bij Milhaguet-Marval, rond een groot meer van 6 ha. Deze 3-sterren camping ligt in het hart van het regionale park Périgord Limousin, tussen Limoges

en Angoulème. Beide steden zijn op ongeveer 50 km van de camping. U bewoont een vrijstaand chalet (type A) of een mobilhome (type B). Deze camping kent verschillende faciliteiten voor de jeugd. In de zomer wordt iedere week een markt op de camping georganiseerd, waar streekproducten verkocht worden. In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor toeristische uitstapjes. Limoges is zeker een bezoek waard, deze stad is bekend om zijn porselein. Camping Le Grand Lac heeft veel faciliteiten rond het recreatiemeer zoals een apart onverwarmd kinderbad van 1.30 m diep (open: april - eind oktober), mountainbikeverhuur enz. Op en in het meer kan gesurfd, geroeid en gevist worden. Waterfietsen te huur. Bij de receptie van camping Le Grand Lac kunt u een barbecue huren.Uw woning Type A: 6 pers., 32 m², woonkamer met zithoek met 2 pers. slaapbank. Open keuken met 2 kookplaten, koelkast en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 stapelbed. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Privé terras met tuinmeubelen. Tuintje rondom.Extra'sVerder een speeltuin, speelhal met o.a. biljart, jeu de boules baan, boogschietbaan, basketbal- voetbal- en volleybalveld, golftunnel, mountainbikeverhuur en paardrijden. Animatieprogramma in juli en augustus. Receptie, wasmachineruimten, disco, bar en groot restaurant met groot breedbeeld tv.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Frankrijk vakantie aanbiedingen voor in Milhaguet, Limousin, Frankrijk. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
LocatieCamping Le Grand Lac ligt in een bos bij Milhaguet-Marval, rond een groot meer van 6 ha. Deze 3-sterren camping ligt in het hart van het regionale park Périgord Limousin, tussen Limoges en Angoulème. Beide steden zijn op ongeveer 50 km van de camping. U bewoont een vrijstaand chalet (type A) of een mobilhome (type B). Deze camping kent verschillende faciliteiten voor de jeugd. In de zomer wordt iedere week een markt op de camping georganiseerd, waar streekproducten verkocht worden. In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor toeristische uitstapjes. Limoges is zeker een bezoek waard, deze stad is bekend om zijn porselein. Camping Le Grand Lac heeft veel faciliteiten rond het recreatiemeer zoals een apart onverwarmd kinderbad van 1.30 m diep (open: april - eind oktober), mountainbikeverhuur enz. Op en in het meer kan gesurfd, geroeid en gevist worden. Waterfietsen te huur. Bij de receptie van camping Le Grand Lac kunt u een barbecue huren.Uw woning Type A: 6 pers., 32 m², woonkamer met zithoek met 2 pers. slaapbank. Open keuken met 2 kookplaten, koelkast en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 stapelbed. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Privé terras met tuinmeubelen. Tuintje rondom.Extra'sVerder een speeltuin, speelhal met o.a. biljart, jeu de boules baan, boogschietbaan, basketbal- voetbal- en volleybalveld, golftunnel, mountainbikeverhuur en paardrijden. Animatieprogramma in juli en augustus. Receptie, wasmachineruimten, disco, bar en groot restaurant met groot breedbeeld tv.