Villa Noumea
Geef uw mening

Villa Noumea

Prachtige Provençaalse villa met privé zwembad, geheel gelijkvloers, in een rustige woonwijk en landelijk gelegen aan de rand van het mooie dorp La Crau. De villa staat op een volledig omheind terrein

van 1200 m² met zwembad (8 x 4 m, diepte 1.20 à 1.70 m) en ligstoelen. U heeft een heerlijk overdekt terras met uitzicht op het zwembad, tuinset, tafeltennistafel, wasbak, oven en magnetron. La Crau ligt op een tiental kilometers van de kust, tussen Toulon en Hyères, omringd door de montagnes des Maures en de Monts du Faron en du Coudon in het westen. Het strand van Hyères vindt u op slechts 8 km. La Crau is geliefd om zijn kleine straten, schaduwrijke pleintjes en wandelingen langs de mooie oevers van de Gapeau. Vanaf de Mont Fenouillet (300 m) heeft men een schitterend panorama.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Villa Noumea in La Crau, Frankrijk

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectnlZie site aanbieder€ 2339,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Prachtige Provençaalse villa met privé zwembad, geheel gelijkvloers, in een rustige woonwijk en landelijk gelegen aan de rand van het mooie dorp La Crau. De villa staat op een volledig omheind terrein van 1200 m² met zwembad (8 x 4 m, diepte 1.20 à 1.70 m) en ligstoelen. U heeft een heerlijk overdekt terras met uitzicht op het zwembad, tuinset, tafeltennistafel, wasbak, oven en magnetron. La Crau ligt op een tiental kilometers van de kust, tussen Toulon en Hyères, omringd door de montagnes des Maures en de Monts du Faron en du Coudon in het westen. Het strand van Hyères vindt u op slechts 8 km. La Crau is geliefd om zijn kleine straten, schaduwrijke pleintjes en wandelingen langs de mooie oevers van de Gapeau. Vanaf de Mont Fenouillet (300 m) heeft men een schitterend panorama.
 Lees meer bij Vacanceselectnl
Uw zomervakantie in Villa Noumea, Bron:
Uw Frankrijk vakantie in Villa Noumea (Bron: vacanceselectnl)
  • Villa Noumea