Villa LE FARNIENTE
Geef uw mening

Villa LE FARNIENTE

LocatieHeerlijk rustig ligt Villa Le Farniente (Faire rien-niets doen) in een zeer ruim opgezette villawijk 5 km ten zuiden van Le Muy. Hier, in het ?Massif des Maures?, woont u heerlijk rustig

tussen de pijnbomen, 15 km van de zandstranden van de Middellandse Zee. De Cote d'Azur biedt gezelligheid, zon en zee in en rond bekende badplaatsen Saint Tropez, Saint Raphaël, beiden op ongeveer 35 km afstand. In de bergen ten noorden van u passeert u het oude bergstadje Draguignan op weg naar een eventueel bezoek aan de Gorges du Verdon. Deze comfortabele vakantievilla ligt in de 'Garrigue', een bosrijk en relaxed landschap net buiten alle drukte. Uw villa ligt op een eigen terrein van ruim 1 hectare. U heeft vanaf het terras rond uw privé-zwembad (kindveilig omheind) een riant uitzicht op de glooiende omgeving. Op 3 km afstand heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van de 2 gezamelijke tennisvelden van het domein. Bijna alle bedden zijn 200 cm lang. In de omgeving rond villa Le Farniente zijn diverse fantastische golfterreinen.Uw woning 120 m². Entree, ruime woonkamer met lederen bankstellen, schouw/open haard, satelliet ktv met dvd- speler en videorecorder. Stereo installatie met cd-speler. Openslaande deuren naar terrassen en zwembad. Open keuken met 4 ceramische kookplaten, oven, magnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Ruime slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. 2e Slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 2 stapelbedden; 4e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Drie van de slaapkamers hebben direct toegang tot de terrassen. Apart toilet. Buiten bij het zwembad is een tweepersoons sauna aanwezig. U heeft veel tuinmeubels en een vaste barbecue. Zonneweide.Extra'sHeerlijk privé-zwembad (9 m x 4,5 m). U beschikt over een eigen wasmachine en -droger, tafeltennistafel, volleybalveldje en jeu de boules.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Frankrijk vakantie aanbiedingen voor in Le Muy, Provence Alpes Côte D'Azur, Frankrijk. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
LocatieHeerlijk rustig ligt Villa Le Farniente (Faire rien-niets doen) in een zeer ruim opgezette villawijk 5 km ten zuiden van Le Muy. Hier, in het ?Massif des Maures?, woont u heerlijk rustig tussen de pijnbomen, 15 km van de zandstranden van de Middellandse Zee. De Cote d'Azur biedt gezelligheid, zon en zee in en rond bekende badplaatsen Saint Tropez, Saint Raphaël, beiden op ongeveer 35 km afstand. In de bergen ten noorden van u passeert u het oude bergstadje Draguignan op weg naar een eventueel bezoek aan de Gorges du Verdon. Deze comfortabele vakantievilla ligt in de 'Garrigue', een bosrijk en relaxed landschap net buiten alle drukte. Uw villa ligt op een eigen terrein van ruim 1 hectare. U heeft vanaf het terras rond uw privé-zwembad (kindveilig omheind) een riant uitzicht op de glooiende omgeving. Op 3 km afstand heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van de 2 gezamelijke tennisvelden van het domein. Bijna alle bedden zijn 200 cm lang. In de omgeving rond villa Le Farniente zijn diverse fantastische golfterreinen.Uw woning 120 m². Entree, ruime woonkamer met lederen bankstellen, schouw/open haard, satelliet ktv met dvd- speler en videorecorder. Stereo installatie met cd-speler. Openslaande deuren naar terrassen en zwembad. Open keuken met 4 ceramische kookplaten, oven, magnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Ruime slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. 2e Slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 2 stapelbedden; 4e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Drie van de slaapkamers hebben direct toegang tot de terrassen. Apart toilet. Buiten bij het zwembad is een tweepersoons sauna aanwezig. U heeft veel tuinmeubels en een vaste barbecue. Zonneweide.Extra'sHeerlijk privé-zwembad (9 m x 4,5 m). U beschikt over een eigen wasmachine en -droger, tafeltennistafel, volleybalveldje en jeu de boules.
Uw zomervakantie in Villa LE FARNIENTE, Bron:
Uw Frankrijk vakantie in Villa LE FARNIENTE (Bron: happyhomenl)
  • Villa LE FARNIENTE