Camping (1)
Regio's
Aquitaine (117)

Over de Frankrijkvakantie Atlas

Welkom op de Frankrijk Vakantie aanbiedingen Atlas. Hier vindt u een overzicht van alle aanbiedingen in Frankrijk voor een autovakantie, camping, vakantiehuis of hotel overnachting en nog veel meer mogelijkheden in het Franse St Martin De Seignanx. Heeft u uw ideale accommodatie in St Martin De Seignanx gevonden, dan kunt u deze direct bij de goedkoopste aanbieder boeken. Wij bieden u inzicht in alle campings, stacaravans, hotels en vakantiehuizen in Frankrijk die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken door middel van de zoekfunctie, waarna onze Frankrijk Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van alle beschikbare vakanties in St Martin De Seignanx.

Zomervakantie Atlas toppers in St Martin De Seignanx

Camping LOU PTIT POUN

Camping LOU PTIT POUN

Aquitaine Landes St Martin De Seignanx

De camping Lou P?tit Poun is dé familiecamping in het zuiden van Les Landes. Het terrein is heel goed onderhouden en lijkt meer op een park dan een camping. De gastvrije eigenaars

besteden veel zorg aan de bloemenpracht en de bomen. Het mooi gelegen zwembad en kinderbad wordt omgeven door een terras met ligbedden. De kinderen vermaken zich in de kinderclub, in de speeltuin of op het brede fijne zandstrand. De fonkelnieuwe stacaravans van Camp2Relax staan in een groepje op de camping. Saint Martin de Seignaux ligt in de regio Aquitaine, net aan de rand van Baskenland. De mooie badplaats Biarritz ligt iets ten zuiden van Lou P?tit Poun en de Atlantische Oceaan met de prachtige brede stranden ligt op maar 10 kilometer van deze vakantietuin. Tips voor dagtochtjes zijn er genoeg: flaneren langs de boulevard van Saint Jean de Luz, een bezoekje aan het 40 kilometer verder gelegen Spanje, een rit door het binnenland, richting de Pyreneeën of surfen op de hoge golven bij Biarritz of Capbreton.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen