Villa (1)
Regio's
Aquitaine (117)
Plaatsen
St Rabier (1)

Over de Frankrijkvakantie Atlas

Welkom op de Frankrijk Vakantie aanbiedingen Atlas. Hier vindt u een overzicht van alle aanbiedingen in Frankrijk voor een autovakantie, camping, vakantiehuis of hotel overnachting en nog veel meer mogelijkheden in het Franse St Rabier. Heeft u uw ideale accommodatie in St Rabier gevonden, dan kunt u deze direct bij de goedkoopste aanbieder boeken. Wij bieden u inzicht in alle campings, stacaravans, hotels en vakantiehuizen in Frankrijk die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken door middel van de zoekfunctie, waarna onze Frankrijk Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van alle beschikbare vakanties in St Rabier.

Zomervakantie Atlas toppers in St Rabier

Villa Les Ferry

Villa Les Ferry

Aquitaine Dordogne St Rabier

Villa in de Dordogne met zwembad vlakbij Périgueux. Deze prachtige grote stenen villa bevindt zich op een omheind grondstuk van 4000 m² mooi aangelegd met bomen en grasvelden, gelegen in een rustige

vallei op het platteland. Vanaf de villa heeft u een mooi uitzicht op de heuvels van de Dordogne. In de tuin vindt u een heerlijk zwembad. Villa Les Ferry ligt aan een doodlopende weg ten zuiden van het dorpje Saint Rabier, met een mooi uitzicht op graanvelden, boomgaarden en wijngaarden. Het dorp ligt zo'n 10 km westelijk van Terrasson. Verder ligt Perigueux, de hoofdstad van de Perigord Blanc en van het departement Dordogne, op 20 minuten rijden van Saint Rabier. Villa Les Ferry ligt te midden van heuvels, velden en bossen en biedt u vele wandeltochten langs de omliggende dorpjes of dwars door de bossen en velden. Als u van hardlopen of fietsen houdt komt u ook zeker aan uw trekken!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen