Hotel (99)
Aparthotel (2)
Camping (1)
Plaatsen
Parijs (64)
Courbevoie (38)

Over Hauts-de-Seine

Wanneer u op zoek bent naar een vakantie naar Hauts de Seine, dan kunt u op Frankrijk Vakantie Atlas uw vakantie vergelijken bij de verschillende reisaanbieders. Het voordeel hiervan is dat u altijd bij de goedkoopste reisaanbieder uw vakantie boekt naar de streek Hauts de Seine.

De streek Hauts de Seine ligt in de regio Ile de France in Frankrijk. De hoofdstad van deze streek is Nanterre. In deze streek vindt u talloze kastelen, kerken en kathedralen. Hauts de Seine heeft niet alleen veel te bieden voor geschiedenis- en cultuurliefhebbers maar ook voor diegenen die van natuur houden. In deze streek zijn prachtige tuinen en parken gelegen. U kunt heerlijk relaxen in Parc d'Sceaux. Fonteinen, beelden, kastelen en prachtige paden zijn kenmerkend voor dit park. In het bos van Meudon kunt u heerlijk genieten van de rust. Er zijn weinig wegen en veel vijvers en eeuwenoude bomen. Chateau Malmaison is erg indrukwekkend. Dit kasteel is vooral bekend als woning van Napoleon I.

Lees meer

Atlas toppers in Hauts-de-Seine

Hotel Europe

Hotel Europe

Īle de France Hauts-de-Seine Parijs

Modern, zeer verzorgd 3-sterren hotel Residence Europe ligt net buiten het centrum in de wijk Clichy en biedt comfortabele kamers met een klassiek decor en moderne voorzieningen. Het hotel ligt op ca.

500 m van het 17e arrondissement in een st...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)