Camping (3)
Hotel (1)

Over Nord Pas de Calais

Welkom op Frankrijk Vakantie Atlas. Ziet u door de bomen het bos niet meer door de vele vakantie aanbiedingen op het internet, of heeft u geen tijd om de beste aanbiedingen te zoeken bij de verschillende reisorganisaties? Dan bent u hier op het juiste adres. Geef aan welke reisdatum, accommodatietype of bestemming u wenst. Nadat deze wensen bekend zijn geven wij u een overzicht van de beste vakantie aanbiedingen. Voor om uw vakantie vast te leggen verwijzen wij u door naar de juiste aanbieder.

Kenmerkend voor de regio Nord Pas de Calais.
In een paar uur tijd bent uw in een mooi stukje gebied in Frankrijk beland. De regio Nord Pas de Calais grens aan het zuidwesten van België. U voelt zich direct thuis in Nord Pas de Calais door de Franse vriendelijkheid en gastvrijheid. Kenmerkend aan deze regio zijn de vele watermolens en de kaasmakerijen. In het dorp Hondschoot is de oudste molen van Europa gevestigd, deze dateert uit 1129. De steden Bergues, Saint Omer en Lille hebben middeleeuwse sporen achtergelaten. U kunt van dit alles genieten op verschillende wijzen. In de regio vindt u vele campings & hotels. Maar ook vakantie parken met mooie vakantiehuizen zijn er volop. Voor de trekkers zijn er echter ook lowbudget b&b mogelijkheden. Ieder budget kan in de regio Nord Pas de Calais terecht.

Landschap
Het landschap van Nord Pas de Calais bestaat vooral uit vlakke gebieden. Ideaal dus voor een fiets- of wandelvakantie. De natuurparken de Vallée de la Scarpe en de Avesnois zijn perfect voor het landschap te ontdekken. In de regio zijn veel mooie zandstranden te vinden. Een bezoek aan de bekende kliffen Cap Blanc Nez in witte krijt en de Gris Nez in zandsteen kan niet missen. Wanneer het helder weer is heeft u de kans om vanaf de kliffen de Engelse kustlijn bij Dover te zien. Voor een onvergetelijk avontuur kunt u strandzeilen op één van de vele zandstranden. Populaire badplaatsen in de regio zijn Boulonge sur Mer en Tourquet.

Steden
Lille is de belangrijkste stad in de regio. Deze stad is bekend om het één na grootste kunstmuseum van Frankrijk, namelijk Musée des Beaux Arts. Lille beschikt over gezellige pleinen en straatjes waar vele restaurants en kroegen zijn gelegen. De winkel liefhebbers kunnen hun hart ophalen door de vele en diverse winkels.

Ervaar de Franse sferen in de regio Nord Pas de Calais.

Lees meer

Atlas toppers in Nord Pas de Calais

Hotel & Résidence Du Parc

Hotel & Résidence Du Parc

Nord Pas de Calais Neufchatel Hardelot

Hotel & Résidence du Parc is een mooi en comfortabel complex met ruime kamers en appartementen met zicht op het bos of op het park. In de buurt liggen diverse golfterreinen. Het

ligt in een groene omgeving, ca. 2 km van het brede zandstrand en ca....

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 1.0/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen
Camping LA BIEN ASSISE

Camping LA BIEN ASSISE

Nord Pas de Calais Pas-de-Calais Guines


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen
Camping CHÂTEAU DU GANDSPETTE

Camping CHÂTEAU DU GANDSPETTE

Nord Pas de Calais Pas-de-Calais Eperlecques


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen
Camping LES DUNES

Camping LES DUNES

Nord Pas de Calais Nord Gravelines


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen