Villa (1)
Plaatsen
Aups (1)

Over de Frankrijkvakantie Atlas

Welkom op de Frankrijk Vakantie aanbiedingen Atlas. Hier vindt u een overzicht van alle aanbiedingen in Frankrijk voor een autovakantie, camping, vakantiehuis of hotel overnachting en nog veel meer mogelijkheden in het Franse Aups. Heeft u uw ideale accommodatie in Aups gevonden, dan kunt u deze direct bij de goedkoopste aanbieder boeken. Wij bieden u inzicht in alle campings, stacaravans, hotels en vakantiehuizen in Frankrijk die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken door middel van de zoekfunctie, waarna onze Frankrijk Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van alle beschikbare vakanties in Aups.

Zomervakantie Atlas toppers in Aups

Villa Soleil

Villa Soleil

Provence Alpes Côte d'Azur Var Aups

Deze sfeervolle en speels gebouwde villa ligt aan de rand van het knusse dorpje Régusse, op loopafstand van de bakker. Het privé-terrein van bijna 2000 m² heeft verschillende niveaus, diverse terrassen, grote

bomen en volop privacy. Naast de bomen bieden enkele parasols en een overdekt terras u schaduw. De Nederlandse eigenaren hebben een heerlijk zwembad (60 m², 15 cm tot 2.20 m diep) laten bouwen. De brede trap naar het ondiepe gedeelte is gemakkelijk en leuk voor kleine kinderen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen