Hotel (18)
Regio's
Rhône-Alpes (185)
Plaatsen
Courchevel (18)

Over Courchevel

Courchevel ligt op een heel bijzonder en speciaal plekje, het ligt namelijk tussen 3 valleien in wat u niet vaak tegen komt, daarom is het ook echt een skiërs dorpje. Courchevel spreidt zich over 5 verschillende niveaus uit. Deze verschillende locaties liggen an de voet van de pistes. Door de luxe hotels en restaurants word u als skiër dan ook nog lekker verwent als u klaar bent met skiën, en komt u lekker tot rust.

Courchevel heeft meer dan 600 km aan pistes en 200 ski liften, er zijn dan ook heel veel verschillende routes om te gaan skiën en in allerlei andere niveaus dus voor het hele gezin is er een piste om zelf te bepalen die u dan wilt kiezen, u kunt het dan zo moeilijk of makkelijk maken wat u zelf wilt. U kunt er natuurlijk ook nog veel andere leuke dingen doen dan alleen skiën, er zijn ook veel leuke winkeltjes, bars en restaurants waar u gezellig kunt heen gaan om een lekker hapje te eten of een drankje te nuttigen in de late uurtjes en natuurlijk kunt u wat leuke spulletjes kopen.

Lees meer

Zomervakantie Atlas toppers in Courchevel

Hotel Cheval Blanc

Hotel Cheval Blanc

Rhône-Alpes Savoie Courchevel

Hotel Cheval Blanc is een boutique hotel gebouwd in 2006, en is eigendom van de eigenaar van Dior. Het hotel dat midden in het centrum gelegen is heeft 36 kamers, een Givenchy

spa, health club, Louis Vuitton en Christian Dior winkeltjes en een restaurant. Zoals te verwachten bij een nieuw viersterrenhotel, zijn alle suites decadent ingericht en voorzien van technische snufjes en privé hammam. Ook is er een wellnesscenter met zwembad, Turks stoombad, whirlpool en sauna. U hebt eventueel de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke massage. De Jardin Alpin piste die meteen voor het hotel gelegen is, maakt het mogelijk dat u meteen op de ski’s kunt stappen. 2-persoonskamer luxe typeDe luxe 2-persoonskamer heeft een oppervlakte van circa 45 m² en is voorzien van terras of balkon met schitterend uitzicht over de bergen. Elke kamer is voorzien van een luxe badkamer. Ook hebben de kamers allemaal een eigen bijzondere inrichting wat het verblijf in Cheval Blanc tot een ware beleving maakt. Dit kamertype is geschikt voor 2 personen. 2-persoonskamer superieurDe ruime 2-persoonskamer heeft een oppervlakte van circa 48 m² en is voorzien van terras of balkon met schitterend uitzicht over de bergen. Elke kamer is voorzien van een luxe badkamer. Ook hebben de kamers allemaal een eigen bijzondere inrichting wat het verblijf in Cheval Blanc tot een ware beleving maakt.Dit kamertype is geschikt voor 2 personen. juniorsuiteDe junior suite heeft een oppervlakte van circa 60 m² en is geschikt voor 2 personen en heeft een gescheiden woon- en slaapgedeelte. Vanaf het terras of balkon heeft u een schitterend uitzicht over de bergen. Elke kamer is voorzien van een luxe badkamer. Ook hebben de suites allemaal een eigen bijzondere inrichting wat het verblijf in Cheval Blanc tot een ware beleving maakt.Dit kamertype is geschikt voor 2 personen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen
Hotel De Charme Les Airelles

Hotel De Charme Les Airelles

Rhône-Alpes Savoie Courchevel

Het hotel Les Airelles hoort bij de prestigieuze keten The Leading Hotels of the World. Dit hotel biedt u schitterende kamers. Elke kamer is weer anders ingericht en allen zijn gedecoreerd in

een authentieke stijl. Het hotel beschikt over een ski-in en ski-out zodat u meteen de piste op kunt skiën. Er is een gastronomisch restaurant voor culinair genot, Savooiaards restaurant met streekgerechten en een bar. U kunt heerlijk ontspannen in het wellnesscenter van 850 m². U begeeft zich in een soort van winterwonderland met binnenzwembad, sneeuwgrot, watervallen, jacuzzi, Turks bad en fitnesscentrum.2-persoonskamer algemeenDe standaard 2-persoonskamer heeft een oppervlakte van circa 18 m² is gelegen aan de dalkant. Vanuit de kamer heeft u een prachtig uitzicht over de Alpenbomen. De kamer is uitgerust met de nieuwste hi-fi-en video-technologieën en met een draadloze internet toegang.Dit kamertype is geschikt voor 2 personen. 2-persoonskamer luxe typeDe ruime 2-persoonskamer heeft een oppervlakte van circa 35 m² en beschikt over een zitgedeelte. De kamer is uitgerust met de nieuwste hi-fi-en video-technologieën en met een draadloze internet toegang. De kamer heeft een balkon.Dit kamertype is geschikt voor 2 personen. 2-persoonskamer superieurDe 2-persoonskamer heeft een oppervlakte van circa 35 m² is gelegen aan de dalkant. Vanuit de kamer heeft u een prachtig uitzicht over de Alpenbomen. De kamer is uitgerust met de nieuwste hi-fi-en video-technologieën en met een draadloze internet toegang. Dit kamertype is geschikt voor 2 personen. juniorsuite type A (west side) De juniorsuite heeft een oppervlakte van circa 40 m² en heeft een gescheiden woon- en slaapkamer. De badkamer beschikt over een luxe douche. De suite is uitgerust met de nieuwste hi-fi-en video-technologieën, met een draadloze internet toegang en heeft een balkon. Dit kamertype is geschikt voor 2 personen. juniorsuite type B (Prestige South side) De juniorsuite heeft een oppervlakte van circa 65 m² en heeft een gescheiden woon- en slaapkamer. De juniorsuite beschikt over een balkon en is gelegen op het zuiden welke uitzicht geeft over de pistes. De kamer is uitgerust met de nieuwste hi-fi-en video-technologieën en met een draadloze internet toegang.Dit kamertype is geschikt voor 2 personen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen